Städmadamen har varit framme!

Jag är sur för jag skrev ett jättelångt inlägg här som försvann, ska nu försöka skriva om det...

Idag har jag varit väldigt aktiv på hushållsfronten (dock inte fullt lika aktiv på jobbsökarfronten men strunt i det). Jag har idag plockat bort lite saker från golvet, dammsugit, dammtorkat hyllor, fönsterkarmen, tavellister, spegelramen, skivspelare och lite andra roliga saker. Jag har tagit ut alla sängkläder på vädring och bäddat med fina nytvättade lakan, rensat lite i garderoben (en ordentligt garderobsrensning kommer dock senare  vår, ska skänka bort det jag inte använder) och hängt ut kläder på vädring, handtvättat en hel drös med klädespersedlar och, som kronan på verket, har ja hängt upp en tallrik på väggen, jo visst hehe, lite old-timeraktigt kan tyckas, men sån är jag!

Jag hittade också min äckliga digitalkamera med noll bildskärpa idag när jag städade så inom kort så kanske det börjar dyka upp lite bilder här på bloggen!

På jobbsökarfronten har jag inte varit helt overksam förvisso, jag ringde till personalchefen på det eventuella praktikstället och frågade hur det gick (hen hade ju inte hört av sig i fredags som det var sagt egentligen) och hen sa att hen inte hade hunnit kolla med avdelningarna och så men skulle höra av sig så snart det var gjort.

Nu på kvällskvisten så har jag varit på besök hos ett kompispar och socialiserat lite. Den ena kompisen hade en arbetskamrat över och de satt och spelade nåt datorspel och jag och den andra kompisen satt i sängen och drack te och pratade lite och spelade angry birds space tillsammans vilket var mycket mycket trevligt.


Fick förresten lust för hushållsarbete idag efter jag städat, blev jättesugen på att sylta och safta, lägga in grönsaker och göra likör men jag får nog vänta med sånt tills sommaren och hösten börja närma sig. I sommar ska jag förresten passa på att göra häggbärslikör, det är (faktiskt) lite fysiskt ansträngande och tar lite tid men det är verkligen värt det! Det är bland de bästa likörerna jag vet, den smakar körsbär och mandel och är såå himla god!

Det var allt för ikväll, sov gott!

Mvh
Madame Maruschka


Kommentarer
Postat av: Elina✿

Vart var kameran då?

2012-04-17 @ 15:14:44
URL: http://chaquette.blogg.se/
Postat av: Madame Maruschka

Den var i mitt sängbord :3

2012-04-17 @ 15:34:06
URL: http://madamemaruschka.blogg.se/
Postat av: Elina✿

Du är skyldig mig citronsaft!

2012-04-17 @ 22:35:29
URL: http://chaquette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0